Prológus

Egy reggel arra ébredtem, hogy megdobban a szívem. Vágyakozik valaki után. És bár tudom, hogy nincs tőlem olyan távol, ennek ellenére mégis így érzem. Találkoznom kell vele. Mindenképpen. Minden nap csak rá gondolok. De ő ezt nem tudhatja.

Érdekes falu ez a Worshill. Egy kis pont a hegyek, fák és sziklák közt, távol mindentől. Csendes falu ez, kevés lakossal. A házak szétszórtak, az utak kövesek. Autó is csak néhány van a faluban. Ritka hogy erre járna bárki. A falu lakosai szinte mind ismerik egymást. A faluban csak egy kisbolt és egy virágos üzemel, amit lehet, azt a lakosok maguknak állítják elő.

Ebben a faluban él az én szívem választottja is, ám ő még nem is sejti hogy mindent megtennék érte. Viktória a falu másik végén, egy mellékutcában lakik, egy gyönyörű, rendezett házban. Bár nem túlzottan nagy, de a célnak pont megfelel. Az ablakából szép a rálátás az erődre, valamint a hegyoldalra. Sok időt töltünk együtt. Tisztel engem, mint barátot. Mindig mellettem állt, mint hű barátom. Már ifjú korom óta ismerem őt, és mindent megtennék érte.

Talán majd egyszer több is lesz köztünk mint barátság...

Irány az első részhez >>>